Σχετικά με μας

Το ιδιαίτερο ύφος και οι ποιοτικές επιλογές των προϊόντων του Χαρμόσυνο δημιούργησαν μία πολύτιμη σχέση εμπιστοσύνης με το κοινό, γεγονός που εξασφαλίζει στην εταιρία ηγετική θέση και περαιτέρω διάθεση για ανάπτυξη στο χώρο.

Σήμερα το Χαρμόσυνο εισάγει  και διαθέτει ποιοτικές συλλογές παιδικών ενδυμάτων και αξεσουάρ, μέσω ενός δυναμικά αναπτυσσόμενου και εξελισσόμενου δικτύου συνεργατών μέσω των δύο καταστημάτων του και του ηλεκτρονικού του καταστήματος. 

Τον χαρακτήρα του Χαρμόσυνου φροντίζει καθημερινά το προσωπικό του, που επιτελεί όλο φάσμα των δραστηριοτήτων της εταιρίας και έτσι μεταφέρεται στους πελάτες μας η γνώση, η εμπειρία και ο ενθουσιασμός που έχουμε για τις τελευταίες τάσεις της παγκόσμιας μόδας στα παιδιά – τους μικρούς πρωταγωνιστές της ζωής μας!

Στο ευχάριστο και φιλικό περιβάλλον των άρτια οργανωμένων χώρων του Χαρμόσυνου οι αγορές είναι χαρά και διασκέδαση προσφέροντας σε αγόρια και κορίτσια μέχρι την εφηβεία, ολοκληρωμένες προτάσεις με σύγχρονη αισθητική άποψη, χαρακτήρα και λειτουργικότητα.
 
Το δίκτυο λιανικής του Χαρμόσυνου σήμερα περιλαμβάνει 2 σημεία πώλησης.

 

Η ιστοσελίδα "https://www.xarmosino.gr" ξεκίνησε το 2019, εισάγοντας επιλεγμένα προϊόντα για τη βρεφική και παιδική ηλικία με γνώμονα την πρακτικότητα, το χιούμορ και τα όμορφα χρώματα.

Δημιουργήσαμε αυτό το ηλεκτρονικό κατάστημα και για την δική σας ευκολία
 
Η επιχείρηση εδρεύει στα Πεύκα Θεσσαλονίκης στην οδό Παπανικολάου 60.